U hebt niets in uw winkelwagen.

Over Toma Car Parts

Graag stellen wij ons aan u voor...
Toma Car Parts is opgericht in 1996 als importeur van diverse productlijnen die het mogelijk maken om auto hifi, alarm, carkits, navigatie, multimedia, enz. in alle auto's eenvoudig en veilig te monteren.
Toma Car Parts heeft op dit moment 18 medewerkers in dienst en verkoopt haar producten aan automobiel importeurs, grossiers, autoshops, inbouwstations en diverse autoshopketens.
Door een nauwe samenwerking met automobiel importeurs en hifi importeurs, fungeren wij als researchcenter en kunnen wij de door ons aangegeven technieken in de auto terugkoppelen naar onze leveranciers. Wat als voordeel een zeer snelle en adequate levering van nieuwe producten heeft.
Het behouden van de huidige marktpositie en het voldoen aan de ondernemingsdoelstelling brengt met zich mee dat wij continue luisteren naar onze afnemers. Onze markt is voortdurend aan verandering onderhevig. Alleen door een goede samenwerking kan succes geboekt worden en op die manier ook een win - win situatie. Zeer belangrijk is dan ook de kwaliteit van onze leveranciers, kwaliteit in termen van samenwerking en betrouwbaarheid die de continuiteit waarborgt.
Toma Car Parts "Uw partner in connectie!"